Opening Solo expo Haren majesteit

Voor het eerst in mijn fotografie carrière heb ik een solo expositie mogen houden. Mijn werken mochten hangen bij de kapperszaak Haren Majesteit van oktober 2014 tot januari 2015.

Het openingsfeest was een groot succes! Onder het genot van een drankje en muziek van de DJ kon iedereen rond lopen om het werk te bekijken. Zelf heb ik geen moment stil gestaan en heb ik met iedereen die kwam een gezellig gesprek gehad. Er waren veel positieve reacties op mijn werk en dan weet ik weer waarom ik dit werk maak! Ik wil iets los maken bij de kijker en ze aan het denken zetten.
Dit is deze dag, zeker gelukt!

Uiteraard houd ik u op de hoogte via mijn blog of Facebook pagina www.facebook.com/MandySakkersPhotography
Als er weer nieuwe exposities aankomen!

 

De foto’s bijgevoegd in het blog zijn van de opbouw en het openingsfeest.

 

 

 

 

Werk te koop

Het is mogelijk om prints te bestellen in meerdere formaten en afruk mogelijkheden uit mijn professioneel portfolio. Voor meer informatie en tips kunt u gerust een mailtje sturen naar info@mandysakkers.nl

 

Er zijn ook foto’s die niet in mijn professioneel portfolio zitten maar wel verkocht worden. Voor meer fotomateriaal kunt u een kijkje nemen op mijn pagina bij ‘Werk aan de muur’.

www.werkaandemuur.nl/index/shop/nl/mandy-sakkers/shop/6209

Solo expositie in de Haren Majesteit

Heb jij altijd al eens mijn werken in het echt willen zien? En heb je wel zin in een leuk feestje?
Kom dan naar mijn eerste solo expositie in de Haren majesteit te Amersfoort.
Check het Facebook evenement voor meer info en kom gezellig langs op 19 oktober!Banner facebook

https://www.facebook.com/events/791541670909581/

Samenwerkingsproject met schilder Jan Visser

Sinds December 2013 werkt Mandy Sakkers samen met schilder Jan Visser. Fotografie wordt gecombineerd met schilderkunst op unieke wijze. Jan Visser schildert met emotie, felle kleuren en accentueert met inkt. Belangrijk is dat mensen hun fantasie er zelf op los laten.

Een van de schilderijen uit het samenwerkingsproject heeft afgelopen weekeind gehangen bij de Nieuwe Erven in Amersfoort. Jan Visser heeft ook één van zijn eigen werken hier gehangen.

 

De Nieuwe Erven over de expositie:
”De verbouwing van de ”Nieuwe Erven” naderde het einde, en we verheugden ons eind vorig jaar al op de opening half maart. We bedachten dat het leuk zou zijn als alle vrijwilligers zich zouden kunnen laten vertegenwoordigen bij de opening. Laten vertegenwoordigen door haar of zijn favoriete plaatselijke kunstenaar, want we houden ook in het nieuwe gebouw regionale cultuur hoog in het vaandel. We hebben alle vrijwilligers aangeschreven en kregen een bonte verzameling van 20 kunstenaars bij elkaar. Enkele kunstzinnige vrijwilligers hebben ook elkaar opgegeven. De expositie is smaakvol, creatief en bont te noemen. Een kleurrijke groep kunstminnaars; professionele kunstenaars, en mensen die het gewoon niet kunnen laten met een eigen creatief proces bezig te zijn.”
Voor meer informatie over Jan Visser, bekijk dan zijn site:  www.jv-artwork.nl

 

 

Epositie op BLOKfest

Op 31 augustus zijn de ‘Fashion Freakzone’ series geëxposeerd tijdens het Blokfest festival in Amersfoort. Blokfest is een festival georganiseerd door stichting Per Expressie.

”Met BLOKfest bieden we Amersfoortse creatieve makers een podium voor hun talent. Alle kunstdisciplines krijgen een podium en daarmee wordt het Burgemeester Brouwersplantsoen even omgetoverd tot creatief epicentrum.”

Terwijl bezoekers konden genieten van leuke theater en muziek optredens was er ook een mogelijkheid om even weg te duiken in de expositie ruimte. De bezoekers waren erg enthousiast over de werken. Verbaasde gezichten wisselde af met verwonderde blikken toen ze de foto’s één voor één bekeken.

Ook waren er werken te bewonderen van o.a.  Sanne Guijt (schilderkunst),  CMBos (illustratie), Mona Witkow (schilderkunst), Anouk van Zwieten (schilderkunst) en af en toe een stukje poëzie van Marisa tussen het kijken door.

Er zijn al eventuele plannen voor een toekomst expositie, zodra hier meer over bekend is, wordt dit uiteraard vermeld.

Voor meer info over Blokfest of Per Expressie, bekijk dan:  www.perexpressie.nl

Met dank aan Dick van Breda, Feike Brouwer, Robin van der Ploeg en  Marisa Broekhuizen voor het foto materiaal.