Samenwerkingsproject met schilder Jan Visser

Sinds December 2013 werkt Mandy Sakkers samen met schilder Jan Visser. Fotografie wordt gecombineerd met schilderkunst op unieke wijze. Jan Visser schildert met emotie, felle kleuren en accentueert met inkt. Belangrijk is dat mensen hun fantasie er zelf op los laten.

Een van de schilderijen uit het samenwerkingsproject heeft afgelopen weekeind gehangen bij de Nieuwe Erven in Amersfoort. Jan Visser heeft ook één van zijn eigen werken hier gehangen.

 

De Nieuwe Erven over de expositie:
”De verbouwing van de ”Nieuwe Erven” naderde het einde, en we verheugden ons eind vorig jaar al op de opening half maart. We bedachten dat het leuk zou zijn als alle vrijwilligers zich zouden kunnen laten vertegenwoordigen bij de opening. Laten vertegenwoordigen door haar of zijn favoriete plaatselijke kunstenaar, want we houden ook in het nieuwe gebouw regionale cultuur hoog in het vaandel. We hebben alle vrijwilligers aangeschreven en kregen een bonte verzameling van 20 kunstenaars bij elkaar. Enkele kunstzinnige vrijwilligers hebben ook elkaar opgegeven. De expositie is smaakvol, creatief en bont te noemen. Een kleurrijke groep kunstminnaars; professionele kunstenaars, en mensen die het gewoon niet kunnen laten met een eigen creatief proces bezig te zijn.”
Voor meer informatie over Jan Visser, bekijk dan zijn site:  www.jv-artwork.nl